Linkedin

Werkwijze

De kennismaking

Iedere opdrachtgever is uniek en heeft een eigen vraag. Ik bepaal daarom met de opdrachtgever het plan van aanpak. Het begint echter altijd met een persoonlijke kennismaking. Tijdens deze kennismaking neem ik desgewenst materialen mee, zodat u alvast inzage krijgt in mijn werk.

Wederzijds vertrouwen

Vervolgens bespreken wij samen de opdracht. In een open en eerlijk gesprek geeft u aan wat u van mij verwacht en kijk ik tegelijkertijd kritisch naar de inhoud van de opdracht. Zodra onze ideeën bij elkaar komen en een wederzijds vertrouwen is uitgesproken, kan een plan van aanpak worden gemaakt.

Plan van aanpak

In dit plan van aanpak wordt het verloop en het doel van de opdracht beschreven, worden de contactmomenten geformuleerd, tussentijdse evaluaties benoemd en ook de nazorg wordt vastgesteld. Dit plan van aanpak is voor iedere opdracht verschillend en wordt in overleg met de opdrachtgever samengesteld.

Communicatie

Wanneer blijkt dat halverwege de opdracht de doelen moeten worden bijgesteld of dat na een testmoment blijkt dat aanpassingen noodzakelijk zijn, is dit uiteraard geen probleem. Communicatie en het benoemen van verwachtingen zijn in deze van belang voor het succesvol afronden van een opdracht.